Wait when page loaded

Ce Reparam la Televizorul tau ?

 • Service ,reparatii tv led smart ,tv led,monitoare lcd/led,resoftari lcd,monitoare,sisteme audio logitech,genius,samsung,lg,
  Reparatii backlight smart, tv led, inlocuiri barete leduri, inlocuire leduri backlight,garantie, optimizare curent leduri.
  Reparam, resoftam placi de baza smart tv samsung,sony.lg,philips si alte marci.
  Resoftam placi de baza Samsung led ue32D5500,ue40D5500,ue46D5500,
  ue32D5700,ue40D5700,ue46D5700 care se restarteaza cu „” smart tv Samsung”.
  Reparatie displaye, Ecrane la Tv led, lcd, cele care au driveri, folii deslipite de pe sticla.reparatia se efectueaza cu masina de bondare profesionala.constatarea este gratuita.

Reparatie Display Tv cu Dungi

 • Dungile verticale care apar la un display tv smart de cele mai multe ori se datoreaza faptului ca displayul este curatat cu o solutie de spalat geamuri,ferestre.
 • Acest lichid ,adesea este pulverizat direct pe display si inainte de a fi sters in totalitate ajunge la driverii lipiti pe sticla displayului in partea de jos.In citeva ore acesta ajunge sa deslipeasca o parte din driver si asa vor aparea acele dungi verticale subtiri.
 • Daca nu exista o corodare a traseelor de pe sticla,aceste drivere se pot inlocui cu ajutorul unui utilaj industrial pe care il avem in dotare.procesul de schimbare este unul destul de laborios care necesita cunostinte vaste in domeniu,materiale speciale destul de scumpe si rabdare de chinez.

SUNA RAPID